SVD Infosistem

SVD Intercom

Suport tehnic

Abonaţii serviciului Internet pot solicita suport tehnic exclusiv pentru soluţionarea problemelor de ordin tehnic legate de funcţionarea reţelei.

Asistenţă pe telefon: Pentru a lua legătura cu reprezentanții Serviciului Suport Tehnic sunaţi la numărul 022-48-26-38, disponibil zilnic, între orele 8:00 - 23:00.

Asistenţă online: ne puteţi contacta pe e-mail la adresa: suport@svd.md

Asistenţă la domiciliu: În cazul în care este necesară o intervenţie la domiciliu, este nevoie de prezenţa Dvs. În urma cererii, veţi fi contactat în prealabil de un reprezentant Moldtelecom pentru a stabili data la care sunteţi disponibil pentru efectuarea lucrărilor. În cazul în care deficienţa nu ţine de operator, chemarea specialistului tehnic este contra plata. Tariful constituie 120 lei.

Reclamaţiile pot fi depuse la numărul 022-48-26-38 - Serviciul Suport Clienţi Internet sau pot fi expediate la adresa electronică: suport@svd.md

Configurarea routerelor wifi: În caz dacă aveți nevoie de ajutor nostru la configurarea acestora, o puteți efectua prin telefon la numărul 022-48-26-38. Specialiștii noștri vor efectua toate lucrările necesare la distanță, absolut gratis.

Adresa Dvs. IP 3.235.56.11

 

 

       
  © 2014 toate drepturile rezervate parametrii calităţii SVD Infosistem parametrii calitătii SVD Intercom CONTACT